De race gaat beginnen!

11692822_853958878022974_533184022_n

Het gaat dan toch echt beginnen vanaf maandag!

+/- 15 kilo moet eraf en ik ga ervoor.

Samen met sportschool Bezemer Fitness en het Detox programma van DCN ga ik aan de slag met die 15 kilo.

Op dit moment weeg ik 72 kilo en ik wil heel graag terug naar 57 – 60 kilo. (al zal ik al een gat in de lucht springen als ik de 65 haal)

Zo ga ik 2 keer per week de sportschool bezoeken. Een keer voor Zumba of Pilates en een keer gewoon lekker op de loopband of fiets! Gewoon even lekker bezig zijn met mijn lijf! Zondag trappen we af in de sportschool (moet nog effe lid worden haha maar de afspraak staat dus er onderuit komen doe ik niet meer) Ik moet op dit moment ook echt momenten nemen om mijn hoofd even op 0 te zetten en gewoon te gaan. Mijn hoofd zit zo vol en die moet echt leeg!

Ook ga ik 4 maanden aan de slag met DCN.

DCN staat voor  Detox Cleanse Nourish.

Wat inhoud dat je eerst je vergif uit je lichaam haalt en vervolgens jezelf gaat aanleren hoe gezond te eten! En dat ik wat ik heel moeilijk vind. Je begint zeg maar weer even vanaf 0. Jezelf weer gezond leert eten en dat langzaam opbouwt!

Ik moet gewoon wat dingen uit mijn lijf hebben en ik denk dat het een zeer goede keuze is om al het ongezonde er nu uit te halen. Want een gezond lichaam is een gezonde mind! Aan die mind moet ik ook werken hoor! Daar ben ik nu ook mee bezig, maar daar binnenkort meer over.

Dit hele proces duurt 4 maanden. En in deze tijd leer je hoe je jezelf op een juiste manier kunt voeden met volwaardig eten, waarin je alles binnen krijgt wat je nodig hebt. Tegenwoordig voelen we ons vaak niet lekker en dat komt grotendeels doe hoe je met jezelf omgaat en wat je eet.

Ik had al eens eerder verteld dat veel wat je koop verpakt in de supermarkten eigenlijk vol met suikers en andere verstopte slechte onzin zit. Het belangrijkste is dus om eten te eten zoals het bedoeld is. Natuurlijke producten zonder toe gevoegde ellende.

Een bolletje goed bezig, is eigenlijk niet zo goed als dat de verpakking je wil doen geloven. Maar ook ik trap er in hoor, keer op keer op keer. Het is gewoon verslavend en dat weten ze! Suiker is verslavend… Ongezond zijn is verslavend!

1526318_833189910099871_7345149074249097430_n

Zumba heb ik altijd leuk gevonden en dat ga ik weer oppakken. Gewoon lekker dansen op heerlijke muziek en bezig zijn met je lichaam. Vet verbranden terwijl je lol maakt, wat wil je nog meer. En Pilates ga ik gewoon uitproberen ben erg benieuwd en denk dat ik het erg leuk ga vinden!

En wie weet pak ik het hardlopen ook nog wel op! Daar kon ik altijd zo van genieten, met mijn hoofd in de wind en gaan. Muziekje op, mee zingen (natuurlijk) en gewoon met jezelf bezig zijn en het even alleen zijn. Het even alleen met je jezelf. Er is gok ik niets beter dan zo af en toe eens een goed gesprek met jezelf te hebben.

So wish me luck en ik neem je natuurlijk mee op mijn avontuur!

Binnenkort komt er ook een zeer persoonlijke blog over mij online! (1tje die je misschien al tussen de regels door gelezen hebt) Vind het nog een beetje spannend omdat het echt over mijn eigen ik gaat! Ik hoop je dan ook hier te zien. Xxx en veel liefs Jessica.

All it takes is a beautiful fake smile to hide an injured soul. And they will never notice how broken you really are! 

Reactie (1)

  1. Vlijtig Liesje

    Veel succes gewenst! Maar ik vind dat je een heel duidelijk plan van aanpak hebt dus dat gaat vast lukken!

    Reageren

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>