Denise de Jongh Photography

IMG_0557 (2)

Het was echt super toen we te horen kregen dat we uitgenodigd waren om mooie foto’s te komen maken bij Denise de Jongh Photography.

IMG_0609-2

Door mijn depressie was ik vergeten dat mijn kinderen op school op de foto gingen. Nou is dat niet zo heel erg als ze alle 3 op school hadden gezeten, alleen zit de jongste niet op school.

Ze waren dus niet met zijn 3e op de foto gedaan maar, maar met zijn 2e!! En dat is het nou net niet. En toen ik de foto’s van de 2 oudste los kreeg………. Crocs, kapotte broeken en het haar stond alle kanten op behalve de goede! Ik heb er echt om gehuild. En mensen zeiden wel, ach Jes over een paar jaar lach je erom….

IMG_0508_1

Maar ik baalde er wel echt goed van. Ik hou van foto’s en schoolfoto’s en ze hangen in de woonkamer. Vind het een feestje om ze te verwisselen elk jaar! Alleen dit jaar baalde ik! En ik baalde goed…….

Maar daar was Denise! Yeah!  http://denisedejongh.wix.com/photo

We mochten naar haar toe komen en zij zou van de 3 mannen mooie foto’s maken! En ik kan je vertellen dat is gelukt!

IMG_0584 (2)

Dit is hem geworden! De foto van mijn 3 mannen! Die komt een jaar in mijn huisje en bij alle opa’s en oma’s te hangen! Zo mooi en precies zoals ze zijn. Ik hou van zwart/wit! Maar ook kleuren foto’s waren geweldig! Milan is de oudste, hij houd van alles en iedereen, is zijn eigen ik en is echt een bijzondere jonge man. Roan de middelste is de dromer in het gezin. Hij vind alles goed en ook hij vind iedereen lief. Dex dat is onze knuffelkont met een eigen willetje! Hij bepaald haha, echt een baasje. Ze zijn 9, 5 en 3 jaar oud

IMG_0674

Dex werkte wat tegen en wilde zijn speen en doek niet weg. Die moesten op de foto! Maar weet je, dat is wie hij nu is!

IMG_0632IMG_0678 (2)

Ook nog wat mooie foto’s zonder doek en speen! Yeahh! Het was Denise gelukt!

En ook Milan en Roan stonden zo geweldig mooi op de foto!

IMG_0632_1 (2) IMG_0594

Het is als mama gewoon heel erg belangrijk als de “school” foto’s mooi zijn, als daar zorg in zit. Althans dat vind ik. En het deed me pijn dat ik het vergeten was. Gelukkig heb ik nu super mooie foto’s van dit jaar, mijn kanjers in 2015 mooi op de foto gezet!

IMG_0773-2IMG_0668  IMG_0632_2-2 IMG_0594_1 IMG_0764 (2)

Ik wil Denise echt uit de grond van mijn hart bedanken dat zij dit voor ons heeft gedaan!

Wil jij ook zulke mooie foto’s van je kids, of van jezelf of noem maar op neem dan zeker eens een kijken op: http://denisedejongh.wix.com/photo en/of https://www.facebook.com/DenisedejonghFotografie/?pnref=lhc

xxx Milan, Roan, Dex, Gertjan en Jessica.

Reacties (3)

 1. Denise

  Wat super om dit te lezen, ik heb dit met veel plezier gedaan!

  Reageren
 2. Shira

  Wat zijn het toch een prachtige foto’s geworden zeg, wow!
  En.. misschien heeft het zo moeten zijn? De foto’s zijn echt veel mooier dan gemiddelde schoolfoto’s.. en daar staan normaal ook geen papa’s en mama’s op.. Dit is veel specialer!
  En wat lief van Denise.. echt een mooi gebaar! <3

  Reageren
 3. Henrike Laning

  Ik ben het ook een keer vergeten in groep 2. Haha. Het stond zelfs in mijn agenda. Gelukkig had Dunya een leuk jurkje aan en zat haar haar ook best redelijk netjes. Dus ik vond het wel grappig. Maar als ze een broertje had gehad die op de foto kon komen dan had ik het wel erg gevonden dat ik het was vergeten. Op mijn school was ik het ook vergeten. Daar stond ik dan voor de fotograaf, niet in mijn leukste kleren of waar ik het voordeligste uitkom. 😉 Dat was echt balen. Ik ga de foto’s niet bestellen. :( En ik wil ook graag een keer een fotosessie van Dunya met haar broertjes! Lijkt me superleuk voor haar.

  Reageren

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>