Foute Kerst top 10.

11988239_10153627566028724_7132274707646158750_n

De mooiste tijd van het jaar, voor mij in ieder geval wel. Ik hou van de maand december en al zijn gezelligheid.

De kids zijn lekker vrij en samen spelen we spelletjes, zoals Monopoly, Hotel en Doolhof. Ook knutselen, bakken we koekjes en zijn we gewoon als gezin veel samen. Genieten van de mooiste kerstfilms en eten allemaal gezonde maar vooral heerlijke hapjes. (en vergeet de heerlijke wijntjes en champagne niet)

Dit alles onder het genot van de radio! De radio die eigenlijk wel de hele dag aanstaat hier. En nu zo rond deze mooie tijd…. Natuurlijk op de nummer 1 radiostation MusicPowerRadio. Ja dan hoor je hier dus de hele dag kerstmuziek! http://www.musicpowerradio.nl

Deze 2 laatste weken voor de kerst nemen MusicPowerRadio en Mama4Ever jullie mee in de Kerstmuziek!

Iedereen heeft een andere lijst met favorieten en daar ben ik zo benieuwd naar. Want er zijn zo veel geweldig mooie nummers. Hier mijn top 10 slechtste kerstnummer, de top 10 van Milan, Roan en Dex, de KidsKerstList en mijn top 10 kerstliedjes.

And let my know your top 3!

We kicken in deze blog af met de foute top 10!

Je hebt natuurlijk altijd de kerst nummers die gewoon echt niet kunnen. De mensen die echt denken dat ze een topper neer hebben gezet. En het gekke is, het is een topper! Want ze scoren er hoog mee elk jaar weer….. Hier de foute top 10 kerstnummers!

10) Willy Batenburg – Willy’s Kerstfeest

9) Zanger Rinus – Heb Jij Mijn Piek Gezien

8) Crazy Frog – Jingle Bells

7) Kraantje Pappie – Het Antwoord van Flappie

6) Achmed The Dead Terrorist – Jingle Boms

5) Guillermo & Tropical Danny – Kerstvakantie

4) Zanger Rinus – My JingleBells Are Gone

3) Urbanus – Baske Vol Met Stro

2) Youp van het Hek – Flappie

En met stip op nummer 1 in 2015:

1) De Tokkies – Verre Kerst.

Geniet van deze geweldige leuke tijd! En luister deze week elke dag naar de mooiste en slechtste kerstnummer ooit op http://www.musicpowerradio.nl !

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>