Mandy’s bloghoekje

Hoi mijn naam is Mandy en ik ben hopeloos verslaafd aan de 50 tinten trilogie!

TAILOR MADE

Na alle drie de boeken 2 keer te hebben gelezen ( Ok, was voor de derde keer bezig) was het dan eindelijk zover! Valentijnsdag 2015 kwam er aan en dat betekende dit jaar maar 1 ding … 50 Shades of Grey! En ik ging erheen!!! Maar helaas die afspraak ging niet door … Ik was boos en dat wilde ik even kwijt ( lang leven Facebook!!!!) en toen was daar ineens de reactie , IK WIL MEE!

Lieve Jessica nogmaals bedankt!! En toen was het zover…

na een fietstocht waar geen eind aan leek te komen .. de bios!! “Mister Grey will see you now !”

11040716_926342254066849_758404878_n

Nog steeds weet ik niet zo goed wat ik van de film moet denken , maar ja kan een film niet gaan vergelijken met het boek natuurlijk . Voor een Amerikaanse film vond ik m vrij goed gemaakt , maar t blijft preuts natuurlijk. Al snel bleek niet alleen de film vrij preuts te zijn , maar ook een groepje meiden dat net als wij achterin de zaal zat , en die bij het zien van een plukje schaamhaar begonnen te giebelen als een stel geiten…

Maar goed.. de film: Het is wel een sprookje hoor ! Net afgestudeerd stuit je op een Multi miljonair die alles voor je doet , alles voor je wilt kopen en dan ook nog eens verschrikkelijk knap is , en eigenlijk ( als die geen zweep bij zich heeft) ook nog eens heel lief en bezorgd , tjee what more could a girl want. Al met al heb ik heerlijk zitten zwijmelen bij de hele film , en kan niet wachten tot deel 2 en deel 3 in de bioscoop verschijnen.

Voor nu ga ik weer lekker verder met 50 tinten vrij , Het “ze leefde nog lang en gelukkig “boek. Voor de dames die het boek niet hebben gelezen en de film ook nog niet hebben gezien , Ga eerst naar de film dan is ie namelijk helemaal geweldig! “Laters baby!”

Mandy.

10947572_902697923097949_503292930_n

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>