Joyce’s bloghoekje

Lady’s night out!

images67RX64M1

De wekker gaat….. de kinderen moeten uit bed, aankleden, ontbijten, tasjes pakken en de hele boel de auto in. De ochtenden zijn voor veel moeders een druk moment en dan blijft er weinig tijd over voor de moeder zelf. Dit is vast voor veel moeders herkenbaar. Of spreek ik alleen voor mezelf?

Hoe we erbij kwamen weet ik niet meer, maar werd door Jessica van www.mama4ever.nl uitgenodigd om mee te gaan naar de Experience 2.0 van Mari van de Ven. Meteen mijn zus gebeld want het werd ook hoog tijd om een zussenavond te plannen. Want naast mijn zeer eenvoudige look doet deze mama dat ook te weinig.

10525954_635031953273528_368918119924082794_n

We besloten om mee te gaan. Een avond vol “Haar en Make-up” en op de website staat “25 jaar ervaring samengevat op een avond met Mari.” Daar kunnen wij vast iets van leren!

Helaas kon mijn zus uiteindelijk niet. Daarom meteen mijn “maatje” gebeld…… “Mari?” “Is dat wat voor mij?” “Ik gebruik geen make-up?” Maar gelukkig wilde ze graag mee.

Het gevolg was dat we zaterdag 13 december om vijf uur in de auto stapten. De mannen achter gelaten met de nodige informatie. Dat moest goed gaan! Door weer en wind naar Mari. Wat konden we verwachten? We hadden daar afgesproken met de andere dames.

Tijdens de koffie en thee konden we even goed om ons heen kijken. Er waren verschillende standjes met make-up en haarproducten. Er liep personeel om ons te informeren over de producten en de nodige producten uit te proberen. Er liepen al wat dames rond, dames waarvan je niet zou verwachten deze avond nodig te hebben.

Ik heb met plezier geluisterd naar het verhaal van Mari en Lucien. Ze hebben hun verhaal heel enthousiast en met een vleugje humor gebracht.

Toen Mari vroeg: “Wie gebruikt er nooit Make-up?” stak mijn vriendin enthousiast haar vinger op. Daar kwam Lucien met de microfoon. “Ik heb het gewoon niet nodig”, zei ze lief. Een heel sterk antwoord en zeker niet arrogant bedoeld, maar ze kwam er niet mee weg. Mari was al onderweg: “Dat zullen we nog wel even zien!” En voordat ik het wist zat ze op de stoel. Beetje foundation hier en een poedertje daar en ze veranderde in een ware beauty! En zij was niet de enige die met een andere look naar huis ging dan waarmee ze kwam…

Kan je wat leren van deze avond? Ik heb zeker wat geleerd, maar of ik de “trucjes” nu zelf toe kan passen? Ik heb in ieder geval genoten van de Experience 2.0 en van een avondje met de dames op pad….en dat is misschien iets wat wij moeders vaker moeten doen. Lekker een avondje weg! En dan wel helemaal gestyled. Thanks Mari van de Ven!

Ik wens iedereen fijne feestdagen en een gestyled 2015!

Liefs Joyce.

imagesT1F9DNAH

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>