Remko en Lucien, De mensen die weten wat te doen met HAAR.

IMG_4161

IMG_4102

De Mari Experience werd alle keren dat ik ben geweest gepresenteerd door Lucien Beijerinck. Wauw de aller eerste keer dat ik hem zag, in 1 woord WAUW! Wat een mooie man is dat. Geweldig haar, geweldige uitstraling, maar nog veel mooier zijn innerlijk!

10632797_747286328690230_2800591711999899511_n

Hij vertelde dat ieder mens mooi is. Als hij sprak hing iedereen aan zijn lippen. Met veel liefde gaf hij antwoord op de vele haar vragen die werden gesteld die avond. De avonden tijdens de Experience liet Lucien zien hoeveel hij over haar weet.

Dankzij hem heb ik mijn nummer 1 haar product ooit gevonden. Ik kan niet meer zonder. Potion 9 van Sebastian. Wat een geweldig product en wat ruikt het super!

Ook heeft Lucien mij verslaafd gemaakt aan de Hera Protect Hair Perfume en Olioseta Oro del Marocco. Haar producten die je gewoon in je badkamer moet hebben staan. Producten die verzorgen en het net dat beetje extra geven.

En dan Remko Harms! De man met de mooiste stem van LA the Voices. Sorry alvast voor de rest van de mannen (mochten ze deze blog lezen)

Veel nummers hoor ik langs komen van deze groep, de stemmen mooi op elkaar afgestemd, een lust voor het oor. Lopen naar het licht is voor mij de mooiste, daar heb ik gewoon iets mee.

Remko blijkt echter niet alleen een lust voor je oor en oog te zijn, maar zeker ook voor je haar! Wisten jullie dat Remko een geweldige kapper was? Ik ook niet, dus daar moeten we meer over weten, vinden jullie niet?

Nou dan bij deze, het geweldige interview met 2 geweldige mannen die precies weten wat jij en je haar nodig hebben.

 Het interview:

 1 Hoe is jullie liefde voor haar ontstaan?

 Lucien Beijerinck: Ik was als klein jongetje altijd al bezig met haar. Ik had alleen maar nichtjes en daar speelde ik altijd al “kappertje” mee.

Op mijn 15e ben ik het kappersvak in gegaan. Na mijn HAVO ben ik de kappersopleiding gaan doen en die had ik na een jaar al afgerond.Omdat ik wist dat ik niet 5 dagen in de week in een salon wilde werken maar juist de Fashion kant op wilde, ben ik in contact gekomen met Berni Ottjes. Hij is een bekende kapper die vele prijzen won op dat moment en ik werd zijn rechterhand voor 3 jaar.

Op mijn 20e ging ik voor het merk Sebastian Professional werken als Lead Trainer Nederland. Later ben ik andere merken als Wella professionals, Nioxin en System professional er bij gaan doen. In de jaren ben ik uitgegroeid tot Presentator en Educator.

Remko Harms: Als kind keek ik naar hoe mijn moeder het haar van haar klanten deed. Op een gegeven moment zei ze: “Ga jij het maar doen”. Ik werd in het diepe gegooid maar had voldoende zelfvertrouwen om het gewoon te gaan doen.

Na het conservatorium waar ik zang en drama studeerde heb ik jaren in musicals gespeeld. Daar heb ik het pruikenmakersvak geleerd en dat is een expertise waar ik naast het zingen heel veel passie voor voel.

2 Waar zijn jullie het meest trots op wat jullie hebben bereikt?

Lucien Beijerinck: Ik ben het meest trots op dat ik tot nu toe altijd gedaan heb wat ik echt leuk vindt. Op jonge leeftijd had ik mijn doel al bereikt. Een kers op de taart voor mij is dat ik 2 seizoenen het RTL 4 programma Trinny and Susannah Missie Holland heb gedaan. Hierbij was ik verantwoordelijk voor de make –overs qua haar.

Remko Harms: Ik mag al een paar jaar in de formatie LA The Voices zingen en de drie gouden platen en de platina plaat zijn toch wel kostbare bezittingen.

Op haargebied ben ik trots als ik klanten blij kan maken met een mooi haarwerk of haarstuk. Ik kan bijdragen aan meer zelfvertrouwen van een klant. Gelukkig wordt ik als Lucien en ik zo nu en dan samen in mijn salon “JouwDroomHaar” staan. Samen in ontspannen sfeer aan het werk zijn, heerlijk. Ik leer ook heel veel van hem.

3 wat is de belangrijkste tip als het om een goed passende coupe gaat?

Lucien Beijerinck: Een goed passende coupe heeft te maken met goed kijken naar iemands gezicht. Niet iedereen kan hetzelfde hebben. Je moet als kapper de klant mooier maken door naar de vorm van iemands gezicht te kijken. Iemand met een langer gezicht kan bv een pony goed hebben.

Remko Harms: Niet bang zijn om te proberen. Stap eens af van wat je kent en geef je over aan een vakman.

4 wie zijn haar zouden jullie ooit nog een keer onder handen willen nemen?

Lucien Beijerinck: Ik zou dolgraag Maxima willen doen! Mooie vrouw maar ik vind dat haar haar nog mooier kan.

Remko Harms: Celine Dion, ik ben fan.

5 Wat is jullie levens motto?

Ons levensmotto is : Wie goed doet, goed ontmoet. Blijf altijd trouw aan jezelf en respecteer de ander om je heen met liefde.

6 met welke producten werken jullie het liefst?

Lucien en Remko: In elk facet van haar gebruiken we andere producten. Als het gaat om verzorging zijn we fan van het merk System professional.

En in hairstyling werken we het liefst met Sebastian Professional. Het gaat om het gebruik van professionele producten. Deze producten hebben altijd een betere concentratie van ingredienten en zijn doeltreffend.

Capture0027

7 wat is een must have voor elke vrouw?

Lucien en Remko: Een goede kapper!! Iemand die weet wie zij is, naar haar luistert en ideeen aanrijkt om haar als individu nog mooier te maken.

8 Lucien: Hoe krijg je jouw haar zo mooi, wat is je geheim?

Hahaha, dat is een vraag die veel gesteld wordt. Mijn geheim zit hem in de goede verzorging. Mijn haar had nooit zo lang kunnen worden als ik er niet juist mee omgegaan was. Ik probeer zo min mogelijk te kleuren bijvoorbeeld.

Ik laat mijn masker in het haar zitten, omdat het droger haar is wordt dit niet vet. Daarna gebruik ik producten van Sebastian Professional. Mijn haar blijft de hele week goed zitten.

9 Remko en haar, dat weten veel mensen niet. Ze kennen je van LA the Voices. Waar kunnen ze je op  het gebied van haar vinden?

JouwDroomHaar op facebook. Ik heb een Salon in Oud-Beijerland aan de Oostdijk 22. . Mijn atelier voor haarwerk is in Voorschoten. Daar werk ik heerlijk rustig en ontvang ik weinig klanten.

10 Aan Remko… een moeilijke. Als je moest kiezen. Haar of zingen en waarom? En welk nummer vind je het mooist om te zingen?

Niet moeilijk, Zingen. En waarom? Dat zal iedereen die zingt zeggen. Het is een totale uiting van je hartsgevoel en dat mag je iemand nooit ontnemen. Gentle Saviour, dat is een Amerikaanse gospel.

IMG_4161

11 Een boek voor mannen met lang haar, hoe is dat idee ontstaan?

Lucien Beijerinck: Daar ben ik voor gevraagd! Thenya Harley heeft mij benaderd omdat zij ervaring heeft dat mannen met lang haar, anders benaderd en bekeken worden. Bijvoorbeeld in beroepen als arts, architect of buschauffeur. Met dit boek wil ze mannen met lang haar portretteren en hun verhaal erbij benadrukken.Mijn verhaal staat er ook in, en ik sta op de cover van het boek!

12 Lucien je schrijft ook blogs waar kunnen wij die vinden?

Ja sinds kort ben ik steeds meer aan het schrijven, ik vind het ontzettend leuk. Ik schrijf elk kwartaal voor een glossy van DC Haircosmetics, de grootste kappersgroothandel van Nederland. Bij aankoop van producten krijg je deze glossy meegestuurd.

Ook schrijven Remko en ik samen blogs in “Gezien in Rotterdam”. Wanneer wij Blogs schrijven kan je dit altijd terug lezen op onze Facebook Like Pagina’s.

https://www.facebook.com/pages/Lucien-Beijerinck/1380396678911798?ref=hl

https://www.facebook.com/remkoharms?fref=ts

13 Wat zouden jullie mee willen geven aan elke man en vrouw?

Lucien en Remko: Heb liefde voor jezelf en voor anderen. Durf uniek te zijn en luister altijd naar je gevoel.

Ik wil Remko en Lucien onwijs bedanken voor het interview! Ik kan niets anders zeggen dan dat jullie geweldig leuk zijn.

10712700_660940697359455_2877699548427341752_nIMG_4102

Reacties (5)

 1. pieta snel

  een geweldig intervieuw met twee super lieve kanjers XXXXPieta

  Reageren
 2. Hilda Meerbeek

  twee hele lieve mensen met het hart op de juiste plaats

  Reageren
 3. Klaske Zuidersna

  Twee hele lieve mensen die spreken vanuit hun hart. En die liefde hebben voor hun vak, voor elkaar en voor de mensen om hun heen. Dat is hun kracht.

  Reageren
 4. Hannah

  Wat een leuk interview. En twee prachtige mannen, lief, hartelijk, gezellig, attent. Liefdevolle uitstraling die bij anderen direct binnenkomt. :-)

  Reageren
 5. Pingback: 1000 likes op facebook = 8x giveaway! | Mama4ever

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>