Renate’s bloghoekje

Hippe sieraden by Renate

hipenmore6Hippe, mooie en betaalbare sieraden, wie wil dat nou niet…. Dan ben je bij Hip & More aan het juiste adres. Wat begon met de verkoop van vooral memory lockers is inmiddels uitgebreid naar hippe Ibiza sieraden en mooie, met liefde gemaakte hand made sieraden.

hipenmore

Ik heb zelf al veel sieraden gekocht bij Hip & More. Mijn eerste bestelling was uiteraard ook een Memory locker. Voor elke gelegenheid en voor elke betekenis heb je wel een mooie bedel of munt die je in de pendant kunt doen. Ook erg leuk om cadeau te geven.

Via de overzichtelijke web shop is alles makkelijk te bestellen. De bezorging is ook super snel. Ook is Hip & More vaak te vinden op markten en braderieën. En kun je thuis een sieraden party’s organiseren.

13404_1488870421403341_306500654047397932_n

Er zijn ook hele leuke kindersieraden en accessoires te koop. Zoals spulletjes van Hello Kitty en Frozen. In augustus verwachten wij een dochtertje dus dat zal nog meer shoppen worden bij Hip & More.

Wat ook super leuk is zijn de clicks armbanden. Hiervoor heb je verschillende kleuren bandjes en vele soorten clicks in diverse kleuren en designs die je kunt gebruiken. Zo heb ik gekozen voor een clicks armband met persoonlijke foto’s en een persoonlijke tekst. Aan de ene kant mijn zoontje en aan de andere kant een echo foto.

Dit bestellen gaat ook heel makkelijk en snel. Je besteld een foto click via de website en mailt een foto naar Daphne. Zij gaat hiermee aan de slag, en zie hieronder het resultaat van mijn armband.

hipenmore2

Zoals ik al eerder aangaf, Hip & More is voor jong en oud. Zo heeft mijn oma ook een hele mooie armband besteld. Dit is ook een armband met clicks. Aan de ene kant een foto van mijn zoontje, haar achterkleinkind en aan de andere kant een foto van mijn opa die vorig jaar overleden is…. Een super mooie en dierbare armband voor mijn oma dus! Ze is er dan ook erg blij mee.

hipenmore3

Een aantal weken geleden gaf ik bij mij thuis een Tupperware party.

Hip & More geeft ook sieraden party’s bij mensen thuis. En wat is er nou leuker dan deze twee te kunnen combineren. Daphne leek het ook een leuk idee, dus zo hadden we een super gezellige Tupperware en sieraden avondje!

hipenmore4

Uiteraard heb ik zelf weer een aantal leuke sieraden gekocht. En Hip & More verkoopt ook van die super handige, leuke kwijl bandana’s voor baby’s, handig voor als bijvoorbeeld de tandjes doorkomen. Aangezien wij binnenkort een kindje verwachten heb ik die ook nog even gekocht.

Sinds een aantal weken verkoopt Hip & More ook hand make sieraden. Kim, de zus van Daphne helpt haar hierbij. Het zijn echt super leuke armbanden en kettingen met allerlei vrolijke kleurtjes en bedels. Kim heeft voor mij ook een mooi setje gemaakt. Verder ben ik helemaal niet verslaafd aan het kopen van sieraden hoor hihi…… ? Maar voor dat geld kun je het ook niet laten!

hipenmore 5

Het liefst plaats ik hier natuurlijk alle foto’s met wat Hip & More allemaal verkoopt, maar misschien is het gewoon handig als jullie zelf een kijkje nemen op www.hipenmore.nl

Hip & More is ook t vinden op Facebook. Like de pagina en houd deze goed in de gaten. Er zijn namelijk ook vaak leuke winacties!

En vergeet niet, Hip & More geeft ook sieraden party’s bij je thuis, dus mocht je een keer een party geven, ik houd me aanbevolen om te komen.

En dan nu de winnaar van een naar eigen keuze samengestelde clickarmband!

De winnaar is geworden…………….. Daphne Emmelot!

Neem contact op met Hip&More en verzilver jouw prijs! Heel veel plezier ermee.

Liefs Daphne, Renate en Jessica.

11081292_1478943529062697_6449424762375623902_n

====================================================

9 maanden,- en huishoudbeurs

huishuidbeurs

Daar gaan we dan…. Heel burgerlijk, met trolley naar de huishoudbeurs.

Jessica vroeg of ik het leuk vond om mee te gaan, ze had 2 perskaarten gekregen. Daar hoefde ik niet over te twijfelen. Ik ben nu 18 weken zwanger dus vooral naar de 9 maandenbeurs lijkt me erg leuk!

We mogen parkeren in een gereserveerde parkeerplaats, ideaal, lekker dichtbij en gegarandeerd plek! We moeten ons eerst melden omdat we een perskaart krijgen en dan mogen we naar binnen.

Als eerst gaan we naar de 9 maandenbeurs. Ik had vooraf in een boekje gelezen dat je bij de stand van Nestlé een gratis echo kon laten maken. Die kon ik natuurlijk niet aan mijn neus voorbij laten gaan. Dus hop, naar hal 9 en in de rij om me aan te melden voor de echo. Het was minder druk dan verwacht en ik was om 10.26 uur al aan de beurt! Wat leuk, daar lag ik op de tafel, en op het beeldscherm zag ik daar mijn kindje! Wat mooi om weer te zien!!! De echo werd gemaakt door echobureau Baby in beeld uit Zenderen. Het leek bijna wel een 20 weken echo, zo goed kon je alles zien, en zo goed vertelde de vrouw waar alles zat etc. Ik kreeg nog 4 mooie foto’s mee naar huis.

echo beurs

We maken ons rondje verder af op de 9 maandenbeurs. Ik zie een hoop stands die de prijzen al aangepast hebben, waarschijnlijk omdat het hun laatste dag is en ze van de spullen af willen, Tip voor volgend jaar dus, ga de laatste dag, Maar ja dan heb je tuurlijk wel weer de kans dat je ook mis grijpt bij bepaalde dingen. We bleven nog even hangen bij de stand van Difrax, Jessica moest speentjes hebben voor haar zoontje, en ik liep een mooi borstkolf systeem tegen t lijf… We werden heel vriendelijk en goed geholpen door Caja Demeris. Van de borstkolf werd door haar collega een demonstratie gegeven, waar ik uiteraard even ging kijken

huishoud

Bij mijn vorige zwangerschap heb ik ook borstvoeding gegeven, tot mijn zoontje 7 maanden was. Ik gebruikte toen de elektrische borstkolf van Avent. Deze kon zowel elektrisch als met de hand. Ik was er niet heel tevreden over. Hij maakte toch best nog veel geluid en zat zo niet lekker op werk als ik moest kolven. Ik zat dan wel in een aparte ruimte maar had het gevoel dat iedereen de kolf kon horen. Dus toch maar met de hand gaan kolven. Uiteindelijk dus zonde van het geld geweest om een elektrische borstkolf te kopen. De uitleg voor de borstkolf van Difrax was super!

Het apparaatje maakt echt bijna geen geluid, en het is gewoon een veel handiger systeem. Je kunt veel onopvallender kolven, zelfs als je onderweg bent in de auto.

Even met manlief gebeld en overlegt en besloten om deze kolf aan te schaffen. Ik ben zeer benieuwd hoe hij me in het echt bevalt, maar dat lezen jullie vast in een later blog, na mijn bevalling wel. Het was een super mooie beursaanbieding. Ik heb een mooi pakket met een elektrische borstkolf, een flessenwarmer, 2 flessen en een handige opbergtas/luiertas.

We zijn nog even verder over de 9 maandenbeurs gelopen maar verder niet meer gezien wat we interessant vonden.

Huishoudbeurs-2015-5-780x400

Het was inmiddels al lunchtijd, dus even richting het beursgedeelte waar je eten en drinken kunt proeven….. Een tomatenhamburger… hmmm nee bedank. Even verderop is een rustig stukje, er komt een jongen met een grote kar aanrijden van de Haribo stand. Hij dacht… vrije ruimte, ik neem een aanloopje en spring lekker op de kar. En daar liep ik, met mijn trolley…. Boem!!!! Wieltje van m’n trolley eraf… Hij was even iets te enthousiast haha. Helaas was het wieltje echt afgebroken en kon ik er niets meer mee. Net hele trolley vol met spullen van de 9 maandenbeurs…. Hij haalde zijn collega erbij en we mochten even mee naar achter. Daar kregen we wat te drinken aangeboden Het is uiteindelijk super opgelost. Ik heb geld gekregen om een nieuwe trolley te kopen, en 2 grote zakken drop van Haribo.

We hebben alle spullen in tassen gedaan en gelijk maar even naar de auto gebracht om zo weer verder te kunnen. Weliswaar zonder de trolley, maar dat loopt toch eerlijk gezegd we een stuk makkelijker.

We zijn nu bij de huishoudbeurs zelf aangekomen. Hier is het wel een stukje drukker dan op de

9 maanden beurs. Maar toch valt het me tegen qua drukte, ik had het voor een laatste dag toch drukker verwacht.

Jessica wil graag even bij de stand van World of Beauty kijken, daar staan Mari van der Ven en Ronald Maasakkers. Jessica heeft nog wat vraagjes aan hem betreft haar make up. Ze wordt gelijk helemaal onder handen genomen. Wauw wat kan die Ronald Maasakkers mooi opmaken! Ik heb zelf niet zoveel met make up, maar vind het toch wel heel leuk om te zien!

huis

We lopen verder over de beurs, maar zien niet echt iets wat onze aandacht pakt. We komen bij een stand waar ze pannenlappen, tafelkleden etc verkopen. Jessica wil nog 2 pannenlappen dus gaan in de rij staan. Na 5 minuten besluit ze toch maar dat ze de pannenlappen niet neemt, niet omdat ze deze niet leuk vind. Maar omdat de mannen achter de kassa het te druk hebben met telefoneren……. Jammer!!

Dit jaar vond ik niet echt dat er veel extra’s was ondanks dat de huishoudbeurs dit jaar 70 jaar bestond. Had er dan wel iets meer van verwacht. Maar volgend jaar kom ik zeker weer terug hoor!

Blijft toch altijd leuk al die nieuwe spulletjes en hebbedingetjes. En voor mij vooral de 9 maandenbeurs!

Ik vond het een super leuke, gezellige dag!! Jessica bedankt dat ik met je mee mocht als gast blogger!

Liefs Renate

10302036_1028306527183475_6263080771126067397_n

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>