Shira’s Bloghoekje

Review W7 oogschaduw.

Zoals beloofd hier de blog over mijn ervaringen met de W7 In The Night Smokey Shades Eye Colour Palette.

Toen ik het mooi opvallende blikje -want dat is het- in mijn handen had, vond ik vooral de vorm erg handig. Er zitten namelijk 12 kleuren in! Het stevige blikje heeft een gewicht van 14, 4 gram en is dus helemaal ideaal om mee te nemen in je tas! En ja, ik ben iemand die vaak haar make-up meeneemt.. Je weet maar nooit wie je tegenkomt hè of wat voor leuke spontane uitnodiging je krijgt op een dag ;).

De 12 kleuren die erin zitten, hebben ze Dusty, Wonderland, Summer, Atlanta, Abracadabra, Top Hat, Razzamataz, Lady Luck, Laura E, Party Pooper, Gate Crash en Bologna genoemd. Leuk feitje, maar niet heel doorslaggevend als je twijfelt om hem aan te schaffen dus ik tik gauw verder haha!

Toen ik het mooie blikje open deed, was ik wel even kritisch. Ik vond het erg weinig oogschaduw –natuurlijk ook wel te verwachten als je 12 kleurtjes krijgt in zo’n palette- en was bang dat mijn favoriete kleurtjes al snel op zouden zijn. Maar gelukkig bleken deze zorgen niet nodig. De oogschaduw is makkelijk aan te brengen en een klein beetje is dus genoeg. Het blijft ook met gemak 6 uurtjes goed zitten, dus je kunt een aardige tijd vooruit met zo’n palette.

In de palette zit ook een meegeleverd kwastje. Deze heeft 2 uiteindes, 1 om de oogschaduw mee aan te brengen en 1 om de oogschaduw te blenden. Ook al zo ideaal! De 12 kleuren die erin zitten zijn prima geschikt voor mijn bruine ogen. Ik heb deze palette ook bewust gekregen, omdat ik bruine ogen had. Je hebt namelijk ook andere paletten met andere kleursamenstellingen, maar.. ik denk eerlijk gezegd dat het net zo mooi zal staan bij iemand met lichte ogen. Dit is gewoon een kwestie van smaak en voor de prijs van zo’n palette kun je ze best allemaal uitproberen.

De prijzen op internet verschillen, maar als je hem op www.worldofbeauty.nl koopt, kost het je maar €8,49. Mocht je ergens een kraampje van World Of Beauty zien staan, dan kost het je maar 8 Euro! Ik, die altijd de duurste merken haalt, vind dit super cheap! Dit maakte ook wel dat ik vrij kritisch aan dit hele testavontuur begon… Ik ben nogal veeleisend als het om make-up gaat. Daarnaast is mijn huid ook niet de makkelijkste, want mijn huid absorbeert make-up. Klinkt heel gek, maar er is weinig make-up wat echt goed op mijn huid blijft zitten. Meestal zit het 2 uur mooi en daarna is het al niet meer te zien! En laat ik nou net een hekel hebben aan constant je make-up moeten bijwerken.

Ik heb de palette nu al ruim 2 weken in gebruik. Ik gebruik het dagelijks. Ook overdag heb ik smokey eyes! Ik gebruik dan de wat lichtere kleurtjes. Het blijft met gemak dus 6 uur mooi zitten en opzich zit het na 8 uur ook nog prima, alleen is de kleur wat minder vel. Maar je hebt nog steeds genoeg oogschaduw op om voor de dag te komen. Het is dus zeker voldoende voor een werkdag en al helemaal voor een avondje stappen of een ander uitje! Mensen die geen opzuigende huid hebben, zullen waarschijnlijk nóg veel langer kunnen genieten!

Ik ben dus om! Ik durf wel te zeggen dat ik binnenkort meer make-up producten van W7 in mijn kast heb zitten! Sterker nog, ik ga binnenkort de mascara’s uitproberen van W7, want of ik nou €4,49 moet neerleggen of een paar tientjes… dat is nogal een verschil!

Nooit gedacht dat ik dit na al die jaren zou zeggen, maar hier komt-ie: Goede make-up hoeft niet duur te zijn! Het is niet duur!

Thanks to W7! Vanaf nu zal ik meer mensen attenderen op dit merk. En voor alle beauties, wees lief voor je portemonnee en je uiterlijk en kijk eens op  www.worldofbeauty.nl .

XoXo + Love,

Shira

10428586_747286295356900_4150451526493758625_n

==================================================================

Mari Experience 2.0

10525954_635031953273528_368918119924082794_n

Iedereen kent hem! De bekendste haar- en make-up stylist van Nederland. Als ze hem niet bij naam kennen, dan is het wel vanwege zijn briljante wilde haarbos, zijn sexy baard of zijn onvergetelijke look: Mari van de Ven. Maar naast dit alles is deze man natuurlijk een enorm talent, want let’s face it: alle celebrities zien er altijd, na bij hem in de stoel te hebben gezeten, verdomde goed uit! Ik was altijd al erg benieuwd wat nou zijn grote geheim was.. Ik hoefde dus ook niet lang na te denken, toen mijn vriendin Jessica van www.mama4ever.nl  -al een enthousiaste bezoeker-, vroeg of ik de volgende keer mee wilde gaan naar een ”Mari Experience”. Dus it happend! Op 13 december 2014 stonden wij met een paar meiden helemaal in Zwolle, op de ”Mari Experience 2.0”.

Voordat het begon, bracht ik nog snel een bezoekje aan het toilet, want even vanuit Alphen a/d Rijn naar Zwolle rijden was toch wel een flinke stuk voor mijn blaas en ik moest toch echt even in de spiegel kijken of mijn haar en make-up nog enigszins op de juiste plekken zaten. Want haaalloooo, Mari van de Ven ging mij straks aankijken!

Op mijn weg terug naar de zaal, hoorde ik dat het al was begonnen. Tijdens het snel naar binnen glippen, passeerde ik Mari, die stond te wachten op zijn aankondiging om vervolgens naar binnen te lopen. Hij keek me aan en ik kreeg meteen een dikke glimlach, een knipoog en een hallo! Zo brutaal als ik was, wenste ik hem veel succes -alsof hij het nog nodig heeft hihi- en ging gauw op een stoel zitten. Ik vond hem al meteen leuk en weet nog dat ik dacht ”Wat een coole dude!” Want eerlijk is eerlijk.. Ik ben in mijn leven al aardig wat mensen voorbij gelopen -die het etiket BN’er hebben- en nou ja, eh.. sommigen zijn heel erg goed in het dwars door je heen kijken. Alsof je niet bestaat en alsof je niet net langs bent gelopen. Enfin.. Lucien Beijerinck -OMG, wat een leuke, lieve en knappe man is dat! Ik wilde hem bijna vragen of ik hem mocht adopteren..- presenteerde de hele experience. Dit deed hij op een hele leuke manier, wat echt goed in de kleinschalige, intieme setting van de zaal paste. Dus  geen overdreven gedoe (LEES: popie jopie gedrag), hij praatte rustig,  nam echt de tijd voor het publiek, gebruikte geen moeilijke jargon, keek mensen echt aan, raakte ze aan, waardoor de zaal een beetje op gang kwam en men Mari allerlei vragen durfden te stellen. Toen Mari eenmaal op het podium stond, duurde het niet lang voor de eerste lucky bird al op zijn stoel zat. Binnen no-time ging ze van een heel alledaags en bijna saai kapsel, naar een spannende bob! Het was al een knappe meid, maar wow, wat kan iemand daarvan opknappen zeg! En dat is eigenlijk ook wel de gedachte die ik steeds had. Er zijn een hoop lucky birds geweest die avond en keer op keer deed Mari even zijn magic hands gebruiken en zag iedereen er super mooi uit! :) Wat mij best wel raakte, was dat er echt gekeken werd naar het individu dat in dé stoel zat of in het publiek stond en een vraag stelde. De boodschap was dat ieder mens mooi was op zijn/haar eigen manier en het advies wat Mari -en soms Lucien- gaf, was altijd bedoeld om iemand in zijn eigen schoonheid er nóg mooier uit te laten zien. Het was heel oprECHT. Dat vond ik erg mooi om te horen, want hoe vaak voelen wij ons niet mooi of goed genoeg in deze maatschappij? Als het zou kunnen zouden we het liefst allemaal er wel bij willen lopen zoals de sterren in de magazines.. toch?! Hoe mooi is het dan als Mari van de Ven, de man die veel van deze sterren opmaakt en helpt aan al die geweldige hairdo’s, zegt: ”Dat zijn moment-opnames. Het is niet realistisch om te denken dat je er urenlang zo perfect bij kunt lopen. Benadruk je eigen schoonheid en je eigen sterke punten, dat is mooi” of woorden van gelijke strekking. Hiermee veroverde hij mijn hart en verdiende hij mijn respect. Hij is niet alleen knap en bijzonder talentvol, hij heeft ook echt een mooi karakter.

Het was heel amusant om deze geweldige man oh-zo-gepassioneerd bezig te zien met zijn vak. Wat ik ook erg leuk vond was dat hij de producten gebruikte, die we in de pauze allemaal konden uitproberen en kopen. Je mag dan misschien niet zijn magic handen hebben, maar de juiste producten is toch al een hele stap in de juiste richting!  De producten worden allemaal verkocht op www.worldofbeauty.nl . Dit is een geweldige webshop vol betaalbare producten, waarvan Mari vindt dat je ze in je kast zou hebben moeten staan ;-). Het was een hele geslaagde avond, met een hele relaxte sfeer. Er werd ons ook keer op keer op het hart gedrukt dat we alles op elk moment mochten vragen en dat er niet zoiets als een eind tijdstip voor deze avond was. Dat vond ik ook bijzonder prettig. Het was echt heel duidelijk dat Mari, Lucien en alle mensen die deze avond aan het werk waren, er echt voor ons zaten. En geloof me.. aan het einde van de avond, zag 95% van het publiek er nóg mooier, nóg stralender en nóg relaxter uit, dan bij binnenkomst. Ik kijk dus met een warm gevoel en een goede glimlach terug op een geslaagde avond en ga de komende tijd heerlijk aan de slag met alle producten die ik heb gekocht! Wat ook leuk is, is dat ik een ”W7 In The Night” oogschaduw pallette mag uitproberen.

Binnenkort kunnen jullie in een nieuwe blog lezen hoe mij dit is bevallen..

…..en ik beloof jullie, die blog zal ik wat korter houden haha! :))

10632797_747286328690230_2800591711999899511_n

XoXo + Love,

Shira

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>