Zomervakantie by Milan

IMG_8431

Hoi mensen.

IMG_8301

Mij werd laatst gevraagd of ik dit zelf schrijf, en ik moet eerlijke zeggen, ja en nee.

Ik probeer het wel allemaal zelf te typen maar vind het nog lastig, het is dus een goede oefening voor mij en mama helpt mij. En soms zegt zij dingen die ik niet leuk vind en dan doen we dat dus niet. Want het is mijn blog en niet die van haar!

Ik wil nu een leuk verhaal schrijven over mijn eerste 4 weken grote vakantie. Want die waren toch wel heel erg leuk.

IMG_8187

Eerst ben ik namelijk meteen uit van school de auto in gestapt en zijn we naar Aelderholt in Drente gereden. Daar heb ik 2 weken lang gespeeld en gezwommen. Het vissen met mama en papa vond ik erg gaaf. En ik had een tekenwedstrijd gewonnen dat was ook erg gaaf! Omdat we vorig jaar erg slecht weer hadden had papa de Wii u mee genomen maar….. we hebben er misschien 30 minuten opgezeten want het weer was zo lekker dat we alleen maar buiten zijn geweest.

Gelukkig hebben we geen last gehad van wespen want ik hoorde dat er op vakantie parken daar nu echt heel veel van zijn. Wij hadden dat gelukkig nog niet.

Het leukste vond ik het zwemmen daar. Ik had de eerste dag al 2 vrienden en daar ben ik eigenlijk de hele vakantie mee opgetrokken. Ik mag al alleen van alles doen. Zo mocht ik dus ook alleen met mijn vrienden naar het zwembad. Gaaf he! Maar ik ben dan ook al 9.

Mijn 2 broertjes gingen graag knutselen en zo en daar ben ik al wel echt te oud voor. Alleen pizza bakken, daar heb ik wel aan meegedaan. Want pizza is mijn nummer 1 eten!

IMG_8180

Na 2 weken in Aelderholt waren we thuis en toen ben ik dus mijn eigen YouTube kanaal begonnen! Dat wilde ik al een tijdje. Ik vind bloggen leuk maar doe liever aan vlogs en gamen. En toen ik toch al bezig was heb ik ook een eigen game facebook site gemaakt. Wil je meer weten of lid worden:  https://www.facebook.com/VloggerMilan Daar kun je mij dus ook volgen en hou ik je op de hoogte van alles wat ik doe.

IMG_7985

Ik vond het best wel even moeilijk om te beginnen en te kiezen wat je als eerste neerzet! Maar ik moet zeggen ik denk dat ik het leuk gedaan hebt!

Nu is het dus wel even stil want ik ben samen met 2 vrienden van mij begonnen aan een gave hut! Ik doe mee met de Huttenbouw in Alphen aan den Rijn. Daar ga ik dus samen met mijn vrienden en mijn en hun broertjes aan het werk om gewoon een mooie toffe hut te bouwen. Het is lastig maar we hebben nog 3 dagen. We hebben van alles bij ons hamers en zagen natuurlijk. Maar ook snoep en limonade! De rest krijgen we daar zoals hout en spijkers. Van de week als we klaar zijn mogen we gaan verven. Ook krijgen we daar eten en vandaag krijgen we dus gewoon een hamburger van de Mac! Gaaf! En lekker. Vond het jammer dat het zo snel half 4 was, maar ja, morgen weer een dag!

11822373_871810729571122_9083326395902896620_n

Deze vakantie is dus gewoon echt vet cool! Ook ben ik nog 2x naar de bioscoop geweest, naar Apenstreken en Binnenstebuiten. Apenstreken vond ik niet zo leuk maar Binnenstebuiten was echt leuk! Ook zijn we naar de Julianatoren geweest maar eerlijk, denk dat ik al iets te oud ben. Vond het niet zo leuk en het was druk en overal wespen! Hou ik niet van!

11843985_868170599935135_2083232146_n

Nu ga ik nog 3 dagen huttenbouw doen en moet nog wat filmpjes opnemen! Heb nog 2 weken vakantie en heb nu al zin in die 2 weken! Dus hou wel alles in de gaten want ik ga een geweldige leuke blog en misschien wel vlog maken over de Huttenbouw 2015!

11825579_871810699571125_5027939794534541378_n

Grote vakantie is Top!!

Grtz Milan!

En je kunt me ook volgen op: http://www.mama4ever.nl/kids-blogger-milan-8/

 

 

Reacties (6)

 1. Lin

  wauw wat heb je dat mooi geschreven en je vakantie klinkt echt heel erg leuk!! Veel plezier met de hutten bouwen gaaf hoor!

  Reageren
 2. marjan kremer

  Hoi Milan,

  War een leuk verhaal! Knap hoor, dat je dat allemaal al bedenkt en dan ook doet. Nog heel veel plezier de komende 2 weken en ik hoop dat jouw hut helemaal wordt zoals jij je dat samen met je vriendjes hebt bedacht.

  Groetjes,

  Marjan Kremer

  Reageren
 3. Monique

  Fijn dat je zo leuke vakantie heb en natuurlijk ook heel mooi weer. Ik henb drie meisjes ( nu al heel groot)dus hun vakantie zag er heel anders uit.

  Reageren
 4. Bianca

  Milan,

  Wat een leuk verhaal heb je geschreven!
  Ik wens je nog 2 hele leuke weken!
  Groetjes, Bianca

  Reageren
 5. Nele

  Dag Milan, fijn je te leren kennen.
  Leuk dat je blogt – en je hebt een leuk verhaal neergepend over wat wij wel missen, nl dat oneindig veel vakantie hebben.

  Succes, maatje en misschien tot lees x

  Reageren
 6. mariska

  Hoi milan..wat een onwijs leuke vakantie heb jij zeg…zoveel doen met iedereen ..echt top..geniet nog even verder samen …groetjes mariska

  Reageren

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>